Pienen lapsen äitinä jouluvalmistelut on aloitettava tarpeeksi ajoissa.  Tavoitteeni on, että kaikki se "hässäkkä" olisi ohitse ennen päiväkodin joulujuhlaa. Tietenkin on asioita, joita ei vain voi tehdä ennen aikojaan, joten joulunalus on sitten varattu sellaisille askareille :)

Jo nyt lokakuussa meillä on joulukorttipaja pystyssä, jossa 2,5 vuotias tyttömme leikkaa tontuille muutaman naaman kerrallaan... aikaa menee, mutta ajoissa aloittamalla myös hän pääsee osaksi perheen jouluvalmisteluja

Lahjoja olen hankkinut jo alkusyksystä alkaen aina kun jotain mieleistä on eteen osunut. Ostamatta olisi vielä lahjat omille perheenjäsenille, kummilapsille sekä miehen isälle.

Lahjojen kriteerinä minulla on yleensä hyödyllisyys... sydäntä aidosti lämmittä kun näkee, että lahjan saaja voi käyttää lahjaansa ja hän pitää siitä aidosti.  Hyvä esimerkki päinvastaisesta on, kun hyvää hyvyyttämme ostimme miehen veljelle vaimoineen aalto-kynttilälyhtyjä, mutta seuraavalla viikolla löysinkin ihan sattumalta ne Huuto.netistä myynnistä, se jos mikä sai sapen kiehumaan...Ja vielä kun olimme saaneet vihiä heidän pitävän sen tyylisistä koriste-esineistä... Kylläpä turhautti ostaa seuraavana vuonna lahjaa.